
Duivelse zondagse kost: aardbei mojito
Amylia De Schepper verwent ons met een duivels receptje. “Een heerlijke portie afkoeling voor in het heetst van de strijd!”
Dit heb je nodig (voor 2 cocktails)
8 aardbeien
1 limoen
2 tl rietsuiker
10 blaadjes munt + extra
100 ml rum
Bruiswater (+/- 120 ml)
Crushed ice
Zo maak je het
Spoel de aardbeien
Halveer 6 aardbeien en verdeel ze over twee cocktailglazen
Plet de aardbeien met een cocktailstamper
Snij de limoen in partjes
Verdeel de partjes over de glazen (hou er twee apart als garnituur)
Voeg de verse munt en de rietsuiker toe
Stamp de ingrediënten aan met de stamper zodat de smaken vrijkomen
Vul de glazen voor ¾ met crushed ice
Voeg de rum toe en vul aan met bruiswater
Meng alle ingrediënten door elkaar
Garneer de cocktails met een aardbei, een partje limoen en takje munt
Schol, op de overwinning!
Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier