Zondagse kost: penne met zalm en kokos
04-06-2018, 10:00
Bijgewerkt op: 15-09-2020, 11:57
Elke week verklapt een lezer zijn favoriete zondagse kost. Deze week stelt Sarah (29) uit Wommelgem haar favoriet voor: Penne met zalm en kokos. Het recept wordt telkens gekozen én klaargemaakt door Amylia De Schepper van www.cookameal.be.
Ingrediënten (voor 4 personen)
- 250 g penne
- 200 g zalm
- 10 g verse gemberwortel
- 2 dl kokosmelk
- 1 rode paprika
- 1 el currypoeder
Zo maak je het
- Snij de zalm in stukken en de paprika in blokjes.
- Schil en rasp de gember.
- Doe alle ingrediënten in een pan.
- Voeg 500 ml water en 1 tl grof zout toe.
- Zet de pan 15 tot 20 minuten op een matig vuur.
- Roer het gerecht regelmatig door.
- Er moet een laagje saus van ongeveer 2 cm in de pan overblijven.
- Wacht enkele minuten, roer het gerecht nogmaals door en serveer.
Smakelijk!
Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier