Het feestmenu van De Zondag: granaatappelpunch
Dit kleurrijke feestaperitief kan je al enkele uren op voorhand klaarmaken om vervolgens op enkele minuten af te werken wanneer je gasten arriveren. Je serveert het in een grote kom (met een pollepel) of mooie kan. Dat is niet alleen gezellig maar ook handig, want je gasten scheppen zelf bij.
80 ml gembersiroop
400 ml granaatappelsap
4 limoenen, sap
200 ml pompelmoessap
200 ml gemberbier
garnituur: ijsblokjes (10-tal), granaatappelpitten, schijfjes pompelmoes, plakje gember, munt
Tip: Leg granaatappelpitten en een blaadje munt in een ijsblokjesvorm en giet er water bij. Even invriezen en je hebt de mooiste ijsblokjes. Kleurrijk en feestelijk!
Meng alle ingrediënten voor de punch in een grote kom of kan
Zet in de koelkast tot je de punch gaat serveren
Voeg ijsblokjes toe, schijfjes pompelmoes, plakjes gember en verse munt
Klaargemaakt door Amylia De Schepper van www.cookameal.be
Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier