Picknickpret: Mangosalsa met tacochips
Onze culi-experte Amylia De Schepper – www.cookameal.be – verrast ons vandaag met een heerlijk picknickreceptje: Mangosalsa met tacochips.
We tellen met zijn allen af naar buiten aperitieven en picknicken in het park. En om alvast in de sfeer te komen serveren we jullie vandaag een heerlijk zonnig hapje: mangosalsa met tacochips.
Deze mangosalsa is ontzettend makkelijk te bereiden en heerlijk verrassend om te serveren. Met tacochips als hapje of snack, maar ook bij andere gerechten smaakt deze salsa heerlijk. Combineer met een stukje gegrilde kip of zalm, of werk er een frisse salade mee af.
Met dit heerlijke receptje is onze picknickmand al gevuld met lekkers. Ben je nog op zoek naar een trendy picknickdeken? Bestel jouw exemplaar met 25% korting in DZ Shop via dezondag.be/picknickdeken. Laat dat mooie lenteweer nu maar komen!
Dit heb je nodig (voor 4 personen)
• 1 avocado
• 1 grote mango
• 1/2 rode paprika
• 1/2 rode ui
• handvol verse koriander
• sap van 1 limoen
• peper en zout
• extra: tacochips om te dippen!
• Tip: Hou je van een beetje pit? Voeg dan fijngesneden jalapeno-pepers toe naar smaak!
Zo maak je het
• Schil de mango en snij het vruchtvlees in kleine stukjes
• Snij de avocado doormidden, verwijder de pit en snij het vruchtvlees in stukjes
• Snij de rode paprika in kleine blokjes
• Snipper de rode ui fijn
• Hak de verse koriander fijn
• Meng de mango, avocado, rode paprika en koriander in een kom
• Voeg limoensap toe, kruid met peper en zout
• Meng goed door elkaar
• Serveer met tacochips
Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier