Recepten Recepten Het feestmenu van De Zondag: hazelnootwafels Onze culi-experte Amylia De Schepper verrast ons wekelijks met een heerlijk feestreceptje. Vandaag een heerlijk extra dessertje: hazelnootwafels. Njammie!
Recepten Recepten Het feestmenu van De Zondag: traag gegaard rundvlees met kersen Onze culi-experte Amylia De Schepper verrast ons wekelijks met een heerlijk feestreceptje. Vandaag serveren we het hoofdgerecht van het feestmenu van De Zondag: traag gegaard rundvlees met kersen.
Recepten Recepten Het feestmenu van De Zondag: het voorgerecht, miso-pompoensoep Onze culi-experte Amylia De Schepper - www.cookameal.be - verrast ons wekelijks met een heerlijk feestreceptje. Vandaag is het tijd voor het voorgerecht: miso pompoensoep.
Recepten Recepten Gnocchi ovenschotel Onze culi-experte Amylia De Schepper - www.cookameal.be - verrast ons wekelijks met een heerlijk receptje. Deze week, special voor De Groene Zondag, deelt Amylia een eigen ‘groen’ receptje.