Lifestyle Lifestyle Mis onze DZ Magazine Modespecial niet! Op zondag 2 maart zit er bij De Zondag weer een gratis DZ Magazine. Deze maand draait alles om (Belgische) mode.
Maatschappij Maatschappij Schenk een brood aan een ander. Hartelijke actie van De Zondag en vzw Enchanté Regio Vanaf vandaag tot 2 maart nodigen De Zondag en vzw Enchanté je uit om één of meerdere broden te schenken aan iemand met risico op armoede of sociale uitsluiting. Een warm gebaar stellen voor iemand anders was nooit zo makkelijk.
Sven Ornelis Sven Ornelis “De grote lijnen in mijn leven lopen goed maar ik erger mij wel aan onnozele dingen” Radiomaker Sven Ornelis staat elke week stil bij het kleine of het grote nieuws.
Recepten Recepten Het feestmenu van De Zondag: hazelnootwafels Onze culi-experte Amylia De Schepper verrast ons wekelijks met een heerlijk feestreceptje. Vandaag een heerlijk extra dessertje: hazelnootwafels. Njammie!
Entertainment Entertainment Sven Ornelis: “Ik ben totaal niet bang van het zwarte gat” ’s Ochtends maakt hij radio,’s nachts komt hij aan de bak als deejay. Een normaal mens zou overdag dan slapen, maar te lang in bed liggen is niet aan Sven Ornelis besteed. En zo runt hij tegenwoordig zijn eigen uitgeverij, met zelfgeschreven wandelboeken, kookboeken en reisgidsen. En – nieuw in het gamma – een prachtige uitgave over geluk. “De titel van het boek is meteen mijn boodschap aan de lezer: Veel Geluk Gewenst.”
Lifestyle Lifestyle Mis de feesteditie van DZ Magazine niet! Op zondag 8 december zit er bij De Zondag weer een gratis De Zondag Magazine. Deze maand draait alles om de eindejaarsfeesten.
Lifestyle Lifestyle Mis het budgetnummer van DZ Magazine niet! Op zondag 27 oktober zit er bij De Zondag weer een gratis DZ Magazine. Deze maand draait alles om budget.
Recepten Recepten Appelkruimelvlaai Onze culi-experte Amylia De Schepper - www.cookameal.be - verrast ons wekelijks met een heerlijk receptje van een lezer. Vandaag proeven we van de overheerlijke appelkruimelvlaai van Elaine uit Diest.
Lifestyle Lifestyle Mis de interieurspecial van DZ Magazine niet! Op zondag 29 september zit er bij De Zondag weer een gratis De Zondag Magazine. Deze maand draait alles om wonen.
Bart Casteleyn Bart Casteleyn “In 2003 stond op deze pagina een hele grote knipbon voor een boek over het oude Rome, reclame voor een wasproduct en een puntje voor Artis Historia” Goeiemorgen,
Lifestyle Lifestyle Mis het zomernummer van DZ Magazine niet! Wij geven het startsein voor de zomer met een dikke editie van DZ Magazine, die op zondag 30 juni bij jouw favoriete bakker of supermarkt ligt.
Entertainment Entertainment Gewezen De Zondag-hoofdredacteur Pascal Kerkhove schrijft eerste boek: “Mijn boek kan troost en herkenning bieden” Anderhalf jaar geleden was Pascal Kerkhove nog de hoofdredacteur van De Zondag en De Krant van West-Vlaanderen en woonde hij in Gent. Sindsdien is hij verhuisd naar Oostende, waar hij onlangs met ‘Dag Ma’ een ontroerende roman schreef die deels gebaseerd is op wat hij zelf meemaakte toen hij zijn moeder door dementie uit het leven zag wegglijden. Wij schoven bij hem aan in De Grote Post.
Lifestyle Lifestyle Vier het buitenleven met de nieuwe editie van DZ Magazine! Eindelijk kunnen we weer naar buiten! De aprilse grillen liggen grotendeels achter ons (hopen we), dus zijn we helemaal klaar voor onze nieuwe editie van DZ Magazine, die het buitenleven viert!
Eropuit Eropuit Nieuw: De Zondag-routes brengen offroad wandelplezier De Flanders Trails zijn negen unieke wandelchallenges doorheen het jaar en verspreid in Vlaanderen. De afstanden zijn niet van de poes: 25, 35 of 50 km. Nieuw dit jaar zijn De Zondag-routes, telkens goed voor 15 kilometer ongeremd offroad-wandelplezier.
Recepten Recepten Het feestmenu van De Zondag: kabeljauw met bloemkoolpuree, broccolini en citroen-botersaus Met de feestdagen in aantocht, serveren we enkele feestgerechtjes. Amylia van Cookameal trakteert ons vandaag op een ovenheerlijk hoofdgerecht.
Recepten Recepten Het feestmenu van De Zondag: sushicups met surimi Met de feestdagen in aantocht, serveren enkele feestgerechtjes. Amylia van Cookameal trakteert ons vandaag op een lekker sushireceptje.
Recepten Recepten Het feestmenu van De Zondag: Krokante champignons met aïoli Met de feestdagen in aantocht, serveren wij de komende weken een heus feestmenu voor onze lezers. Amylia van Cookameal trapt vandaag af met een lekker voorgerechtje (en aperitiefje). De komende weken word je verder nog getrakteerd op een hoofdgerecht en overheerlijke desserts.
Goeiemorgen - Fijne zondag Goeiemorgen - Fijne zondag Bart Casteleyn: “Opgepast: deze column is gemaakt door artificiële intelligentie”
Maatschappij Maatschappij De Zondag is grootste weekblad van het land én pakt uit met Zondagsbrood We kunnen deze krant openen met bijzonder fijn nieuws. De Zondag mag zich opnieuw het grootste weekblad van het hele land noemen. Uit media-onderzoek blijkt dat De Zondag wekelijks gelezen wordt door liefst 1,3 miljoen Vlamingen... Maar dat is niet het enige bijzondere nieuws, want toevallig deze week lanceren wij ook het Zondagsbrood. Een uniek initiatief waarmee we de bijzondere band tussen de bakkers en deze krant in de verf willen zetten...
Goeiemorgen - Fijne zondag Goeiemorgen - Fijne zondag Bart Casteleyn: “De gemeenteraadsverkiezingen van oktober 2024 gaan nu al de geschiedenisboeken in”